Despre mine

Powered By Blogger

marți, 2 februarie 2010

Reactii

Lumea inconjuratoare nu se comporta asa cum am vrea noi. Fiecare fiinta este inzestrata cu propriul sistem de valori care-i comanda sa se pozitioneze ca atare in loja evenimentelor. Mai la stanga, nu-i bine, mai, mai mult, mai aproape de protipendada...
Ne asteptam, la fiecare eveniment personal, care ne apartine, vasazica, cu purcel si catel, oamenii din jurul nostru sa ne menajeze sufletul, sa faca in asa fel incat sa nu-l raneasca mai tare.
Daca este aniversare sa ne ureze cu caldura, din suflet, sa fim sanatosi si sa ne bucuram de viata.
Daca este vorba de un necaz, mai mic sau mai mare- necazul in genere nu prea are cum sa fie mic dar vreau sa fiu mai optimist- sa ne consoleze in liniste si nu vocal, teatral, spre spectacolul celorlalti.
Daca este o problema de suflet pe care toata lumea stie ca ai vrea sa o digeri singur sa-ti pastreze intimitatea si sa-si caute barfe pe alt teritoriu.
Ramai cu gura cascata-am vrut sa scriu surprins dar avea o arie de cuprindere care nu reprezenta in detaliu si la dimensiuni reale mirarea- cand afli ca tocmai persoanele pe care le considerai ca fiind cele mai apropiate se bucura de posibilitatile pe care viata ta le ofera.
Posibilitatea de a a-si da cu parerea, doct, despre cum ar fi procedat in locul tau la atari imprejurari. 
Posibilitatea de a te sfasia pana la nivel de celula, fara sa-ti acorde niciodata drept la replica sau fara sa auda o singura frantura, macar, din explicatiile sau pozitia ta.
Posibilitatea de a se razbuna pe tine pentru binele pe care odinioara-a trecut ceva timp si gesturile frumoase au perioada de viata scurta chiar si in memoria colectiva, cu atat mai mult in cea personala-ai indraznit sa il faci.

2 comentarii: