Despre mine

Powered By Blogger

luni, 1 februarie 2010

Negru

        Cele mai importante momente din viata noastra vin pe neasteptate. Nimeni nu ne anunta, pe nici o cale, despre ce are sa se intample. Ne nastem fara sa ni se fi cerut parerea-asta cred ca este un citat, dar a devenit atat  de comun incat nici nu-i mai stiu originea.

       Ne stingem in imprejurari care de care mai inedite-mi se pare atat de pozitiv "inedite" incat imi pare rau ca il folosesc aici. In fiecare zi pasim nepasatori prin clipa mortii noastre, fara sa banuim macar ca in urmatorul moment viscerele ne vor fi sfartecate de unealta agricola preferata de Boc.
      Vestile rele cad ca trasnetele si se inlantuiesc intr-un dans dracesc cu alte surate ale lor.Singure nu vin niciodata...Imbracate la fel, cu acelasi ranjet pe mutra, cu acelasi zvacnet in miscarile cu care ne arunca in derizoriu sufletesc.
      

4 comentarii:

  1. Viata este alcatuita din bune si rele.
    Foarte important este cum trecem peste "negru" si cat de repede.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, Molly, trecem, asta este regula impusa pentru perpetuarea speciei. Numai ca trece si el peste noi si lasa urme. Urme in suflet.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nasterea si moartea da, vin pe neasteptate... dar insuratoarea nu. Si doar si asta e un moment important...:))
    In alta ordine de idei, ne trebuie multa forta sa trecem peste raul din viata noastra, ala major, dar reusim. Nici noi nu avem habar cat de puternici suntem...

    RăspundețiȘtergere
  4. LRJ- La insuratoare parca te intreaba, nu ?
    Ha ha... Ha ha ha...
    Poate ca este important. Insa paleste cand intra in competitie cu celelalte doua, considerand pe toate trei in viata aceluiasi individ uman. Si oricum este relativ, este doar peren-uneori- nu este definitiv.

    Asa este, suntem puternici, important este sa scoatem la suprafata forta de care dispunem, uneori nu o putem face sau nu mai este cazul

    RăspundețiȘtergere