Despre mine

Powered By Blogger

joi, 28 ianuarie 2010

Set de valori

                                                          Henin-Federer. Justin si Roger.
     Este greu ca superlativele cunoscute de limba romana sa exprime, macar tangential, valoarea lor. (la faza asta cred ca o sa cer un challenge, sa-mi deseneze hawk-eye-ul daca exista vreo legatura sau nu ! ) Vorbim de doi semizei ai tenisului, pentru care nu mai conteaza rezultatele obtinute pe teren. Conteaza doar placerea jocului. Ii vezi ca se scufunda in tehnica lor remarcabila , intra in transa gandurilor guvernate de racheta.
     Poate ca vor castiga, fiecare pe "terenul" sau, titlul australian.Sper. Poate ca nu. Imi doresc sa castige. O alta dorinta ascunsa, muuuult mai marunta decat prima, este aceea ca ei sa piarda, ca noi, ceilalti, sa putem observa gradul de demnitate in care o  disputa sportiva se poate sfarsi. De fapt, gradul de demnitate in care o disputa  se poate transa. Asta pentru ca nu-mi place cuvantul sfarsit.

9 comentarii:

  1. Ii admir enorm si pe Justine si pe Roger. Sper sa castige open-ul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Semizeu = 4000 rot/min
    Zeu = 5000 rot/min

    RăspundețiȘtergere
  3. JR-merita, cred ca cel mai mult dintre toti jucatorii .

    Ce spui tu acolo, Molly ? Zeii o pot roti doar cu gandul...

    RăspundețiȘtergere
  4. Federer = 4000 rot/min
    "Zeul" Nadal = 5000 rot/min :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Aha... Ai inceput timid si acum te urci in cap ! Vorbeam de finetea jocului, de calitate, de naturaletea miscarilor, de multe, multe altele, nu de forta sau de viteza ... Sa o spun pe-a dreapta, il respect mult si pe Nadal, este un jucator desavarsit si un caracter extraordinar. Dar lasa-mi momentul cu Fede si Justin...

    RăspundețiȘtergere
  6. Nadal mai are de invatat... E jucator puternic, tanar, ambitios, talentat. Nu e suficient. Nu are clasa!!! Nu stie sa piarda. Tre' sa mai creasca... Fede is the legend!

    RăspundețiȘtergere