Despre mine

Powered By Blogger

marți, 22 decembrie 2009

Ce pana mea...

Romania a fost mareata azi. Sau ieri. Nu stiu exact cand, stiu doar ca intr-adevar, la douazeci ani de la Imensa Ingramadeala (a nu se citi lipsa de respect pentru Cei care au crezut cu adevarat in anumite idealuri, traducere necesara pentru anumite entitati care au amestecat inteligenta emotionala cu EGO-ul ), Romania si-a castigat dreptul la libertate si democratie. Nu comentez comportamentele (parca irationale din punct de vedere social ) politicienilor, toate se inscriu in acelasi registru si nu in partea roz a constiintei nationale,  interesant este ca indiferent de acestea romanii se pot manifesta ! Romanul cu pene, penele nu stiu carei oratanii, a tinut sa strige in gura mare ca sa-l trezeasca din letargie pe Prim-ministrul tarii. Booooooooc, dormi ?   Bine Mircica,  in timp ce astia te ung ziarist si inca cel mai de soi, tu nici nu stii ca esti ziarist si-ti vezi de galceava ta cu onor Boc al IV lea ? Bravo, Badie, esti de nerecunoscut, parca nu ai fi rroman, de fapt cred ca tu esti Roman ! Mi s-a parut o repetitie, pentru o serbare nationala, la care sa evolueze toti romanii, sa le spuna astora odata ca ne-am saturat, asa cum suntem noi cu pene ! Pene in fata, in spate, pe spate, penele nu sunt ce cred unii, sunt o dovada ca inca avem idealuri inalte ! Si putem dojeni-am remarcat ca desi striga in gura mare, facatoruldespagatcuprietenafotomodeala (Mircea, te-am alintat, poti pricepe asta, suntem aceeasi generatie !) nu avea in comportament strop de violenta. Nici verbala, cum capata unii cand nu mai au argumente si cu atat mai putin fizica, el striga doar pentru ca Boc al IV lea era relativ departe si nu putea sa inteleaga exact mesajul .A fost o lectie atat pentru EI, cei de sus, cat si pentru Romanul de rand, care printr-un comportament dezvaluit, dezgolit de orice urma de prefacatorie, ar trebui sa-si clameze dreptatea. Bravo, Profesore...

4 comentarii:

  1. Sincer? As fi vrut sa-si puna mai multe pene si nu peste sort... Hahaha (imi permit, suntem cam din aceeasi generatie). Cred ca sunt 20 de ani de la "marea ingramadeala".

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce m-as face fara tine, JR... Cu zece-douazeci am rezolvat-o dar cu favoritele nu. Las' ca te prind odata pe monitor si-ti fac cinste cu un brifcor ca sa ma inveti on-line.

    RăspundețiȘtergere
  4. ok... cu un ceai, sunt mare amatoare...

    RăspundețiȘtergere