Despre mine

Powered By Blogger

vineri, 22 ianuarie 2010

Buna dimineata

   Sa recunoastem ca nu toate diminetile sunt cele dorite de noi. Ba ne umbla gandurile aiurea pri cap si nu mai scapam de ele incepand cu ora 04.00, ba scanceste cate ceva prin jur si nu poti ignora strigatul vietii, cei mai multi stiu cum devine asta, ba se trezeste cate un vecin dispus sa fie primul la serviciu si-si baraie si-si chinuie automobilul din care a muscat peste noapte gerul napraznic.
 
  Sunt multe alte motive pe care daca nu le ignoram sau nu le contracaram cu tabieturi delicioase- o cafea amara aburinda, un sandwich cu paine prajita, unt si miere, o scalambaiala a actorilor programului de dimineata tv- ne pot asigura un inceput prost si o zi asemenea.

  Insa un tarait de telefon si un glas de prieten te scot din amorteala si iti aduci aminte ca totusi exista fericire pe lumea asta. Un "ce mai faci", rostit nu in graba si indeajuns de convingator ca nu este o intrebare de complezenta iti aduc zambetul pe fata. Si incepi sa povestesti, sa te pierzi in amanunte, si prietenul te asculta cu placere, si te completeaza, conversatia aluneca usor, nu trebuie sa o impingi, sa turezi motoarele, nu patinezi, este ca o coborare pe schiuri pe o partie abia batuta. La ceas de seara, cand ramai aproape singur pe partie.

   Un gand bun face mai mult ca suma tuturor celorlalti factori care ne binedispun. Cuvintele spuse din inima, cu sau fara un prilej anume, sunt aproape ca niste imbratisari. Si pentru ziua de azi, asa fericita cum mi-a facut-o, ii multumesc unei prietene.  Sa aveti o zi buna si sa vorbiti cu prietenii vostri, veti avea o zi fericita.

4 comentarii:

  1. Molly... Am ajuns deja la munca si-mi pregatesc niste documente.

    RăspundețiȘtergere
  2. ai un premiu de ridicat(il gasesti la mine pe blog).

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc, Molly. Nu prea am idee ce-i cu el, cum sa-l ridic, pentru ce este si ce trebuie sa fac cu el. Fiind un premiu cred ca este ceva bun.

    RăspundețiȘtergere