Despre mine

Powered By Blogger

luni, 25 ianuarie 2010

Nehotarare

   Se spune ca viata noastra este suma alegerilor noastre. Alegem in fiecare clipa cum, cu cine, unde sa ne petrecem viata. Singura, din pacate. Sau din fericire. Alegem in functie de mentalitatile care ne coordoneaza existenta, functie de moment sau de imprejurari. Uneori nimic din toate conditiile exterioare sau din framantarile sufletesti nu ne ajuta sa luam o decizie. Cu atat mai mult cu cat, uneori, avem doua sau trei variante. Asemanatoare. Poate ca din motivul asta devine alegerea mai grea. Dar intr-un tarziu trebuie sa ne manifestam inclinatia catre doar una din variante. Si va fi alegerea noastra. Buna, mai putin buna, va fi a noastra si nu vom putea invinui pe nimeni-asa cum este regula locuitorilor acestei tari, sa spuna ca totul merge prost din vina altcuiva, niciodata proprie- de urmarile nefaste.

10 comentarii:

  1. vezi, inca un articol care imi spune ca nu m-am inselat asupra scriitorului.

    P.S.-ai regulile asupra premiului

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa vezi tu ce te dau in judecata pentru afirmatii calomnioase...

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca am regulile cu premiul ? Nu. Multumesc, dar m-ai pus in incurcatura, cui trebuie sa-l dau mai departe si mai ales cum sa-l ridic ? Inteleg, este virtual, dar ce este de facut ? Molly, te tii de joaca.

    RăspundețiȘtergere
  4. nu nea iancule, trebuie sa-l dai la 5 blogari care crezi tu ca merita si sa-ti salvezi poza de la mine la tine pe blog (vezi ce au facut si ceilalti)

    RăspundețiȘtergere
  5. Bai, e complicat... Cum sa-ti salvez caricatura aia si unde s-o asez ?

    RăspundețiȘtergere
  6. Cum o salvezi

    Fa click dreapta pe ea si alege din meniu Save Image as. Apoi trebuie sa specifici locul unde vrei sa fie salvata pe calculator.

    Cum o asezi la tine pe blog

    http://www.youtube.com/watch?v=ei2iNU_OY9A

    sau

    http://www.youtube.com/watch?v=KmieUxWwDHI&feature=related

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce m-as face fara tine... dar cand voi avea timp, am niste lucrari urgente

    RăspundețiȘtergere
  8. ne se grabeste nimeni, nea iancule.

    RăspundețiȘtergere
  9. L-as fi luat numai din dorinta de a-l oferi altora. Care intr-adevar au un stil creat. Dar am sa-l transmit pur si simplu verbal, mi se pare ca este de ajuns ca cineva sa stie ca-i sunt apreciate ideile in forma in care sunt asezate pe aici. Nu insista, altfel voi fi nevoit sa-ti cer adresa de mail, sa-ti trimit parola si sa te ocupi personal.

    RăspundețiȘtergere